Nye utsettelser….

Jada. Neida. Såååå…. Dere vet hva som kommer:

Siden Grenlandskommunene inkludert Porsgrunn har bestemt seg for å forlenge perioden med tiltaksnivå 5B, som innebærer sjenkestopp og forbud mot kulturarrangementer fram til 22/4, så er vi dessverre nødt til å utsette konsertene med UAAR og Tjörn fra fredag 16/4, og fri alder-konserten med LÜDO, UAAR og The Chanterelles fra lørdag 17/4. Vi kommer tilbake med info om ny dato så snart vi får landet det.

Kjøpte billetter vil gjelde på ny dato, og dersom dato ikke passer vil hele summen bli refundert. Send en mail til ripors@gmail.com for refusjon.

Vi har ingen konserter planlagt 24/4, så neste konsert på plakaten er EMANUEL DESPERADOS + The Chanterelles 1/5. Så får vi bare be til de store rockegudene om at mai blir måneden alt snur til det bedre. Vi holder ikke lenger pusten.

Takk for forståelsen 🙏 Vi er like lei av dette som dere.

PS – Vi refunderer alle billetter som ikke kan brukes pga utsettelser og/eller avlysning fullt, så det er trygt å kjøpe billetter hos oss. Nå om dagen er kjøp av billetter og RiP-merch en aldeles nydelig måte å støtte RiP på.

~ av rockeklubben den 8. april 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s