EMANUEL DESPERADOS live @ RiP 1. mai!

EMANUEL DESPERADOS er et av de bandene som gjør deg stolt av å komme fra Porsgrunn, og forbanna fordi du ikke hører de på radioen hver eneste dag. Denne hardbarka og hårløse gjengen med desperadoer kommer med gåsehudgaranti både på plate og live, og det blir steike gøy å se hva endringen fra kvartett til trio har gjort med bandet.

Musikken har fortsatt den tunge grooven Emanuel Desperados er kjent for. Samtidig som bandet ønsker å holde på sin musikalske signatur, har de også beveget seg litt mer på utsiden av stonerrockens tradisjonelle karakter.

Fra Tønsberg kommer THE CHANTERELLES, en veldig lovende indiekvintett bestående av ungdommer i 15-16-års alderen. De har allerede gitt ut musikk som ligger tilgjengelig på strømmetjenester, og det er imponerende bra! Selv beskriver de seg slik: «Putt Indie Rock, Surf, Alternativ, Ballader, og Folk i en bolle, og bland det sammen. Da får du noe som begynner å minne om oss.»

Lørdag 1. mai 2021 kl 19.00 18 år leg plikt. Billetter i salg på Hoopla nå!

Redusert kapasitet pga distanseringsrestriksjoner og smittevernstiltak – kun 50 sitteplasser. Med forbehold om endringer pga smittevernstiltak.

NB – tidlig konsertstart!
Dørene åpner kl 19.00
The Chanterelles kl 20.00 – Emanuel Desperados kl 21.00

Baren stenger kl 22.00
Matservering med alkoholsalg.

Kun sitteplasser med bordservering og kontaktløs bestilling/betaling. Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser. Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning. Er du syk eller i karantenetid må du holde deg hjemme.

Arrangementer (lokal forskrift)

Arrangementer som samler personer fra flere kommuner skal utsettes eller avlyses, med mindre det er særlige forhold som tilsier noe annet.

Hvis arrangementer avholdes gjelder disse reglene for arrangementer innendørs på offentlig sted:

  • Arrangementer uten faste, tilviste sitteplasser er tillatt med inntil 10 personer
  • Arrangementer med faste, tilviste plasser er tillatt med inntil 50 personer
  • Idretts- og kulturarrangementer for utøvere under 20 år er tillatt med inntil 50 personer

Det er i tillegg krav om en meters avstand mellom deltakerne, oppnevning av ansvarlig arrangør og registrering av gjester (Nasjonal forskrift).

Bruk av munnbind (lokal forskrift)

Munnbind skal brukes i alle offentlige rom innendørs og i begravelser og på offentlige kommunikasjonsmidler, herunder taxi og i butikker/kjøpesentre. Barn under 12 år og de som av medisinske eller andre grunner ikke kan bruke munnbind er fritatt for dette.

~ av rockeklubben den 26. april 2021.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s