KRØSS 23 – av, for og med ungdom! Live @ RiP 22/4!

Er du klar får en smellbøs kveld med 5 dritfete band?

KRØSS er Rockeklubbens semiårlige ungdomskonsert av, for og med ungdom. Lineup og innhold er planlagt av en gruppe unge, lovende musikkinteresserte fra Grenland! Målet er at dette konseptet fortsetter i årene fremover. Arrangementet er selvfølgelig rusfritt, og har FRI ALDER og FRI ENTRE. Fribilletter hentes ut på Hoopla, som en vanlig billett, bare gratis.

De lokale ungdommene i Casual Sexism, Krapyl og Musta starter kvelden før Suicidal Ninja Monkeys fra Larvik og Maktkamp fra Oslo avslutter ungdommens rockefest på RiP!

17:00 dører åpner
18:00 – Casual Sexism
18:30 – Krapyl
19:00 – Musta
20:00 – Suicidal Ninja Monkeys
21:00 – Maktkamp
22:00 – dørene stenges og kvelden avsluttes

Dette er den andre ungdomskonserten på RiP med fokus på lokale band og ungdommer, og følger opp første runde som var en stor suksess i 2021. Rapporter fra den gang tydet på at mange hadde sin beste konsertopplevelse på år og dag. Så nå blir det endelig ny konsert med samme opplegget, etter 2-3 år med corona. RiP har fått midler fra NKA (norske kulturarrangører) til å arrangere, det blir altså RUSFRITT, GRATIS og UTEN ALDERSGRENSE, er altså null grunn til å ikke dukke opp i løpet av kvelden. Det blir en vill kveld med rock, pønk og metall.

CASUAL SEXISM er et meget spenstig band fra Porsgrunn. Det blir spilt punkish rock. Som de sier selv; «Bestemødre og mødre liker oss.» Men vi trur dette er likans for ikke-mødre også!

KRAPYL er et melodisk black metal band fra Telemark, som tar inspirasjon fra band som for eksempel Emperor, Dissection, Visegard og Raga Rockers. I september spilte vi de sin første gig på Megafon i Skien, og jobber seg nå opp mot en EP.

MUSTA er et norsk metalband fra Skien. De tar navnet Musta etter det finske ordet for «svart». Bandet består av Andreas Aas, Chris Tidemansen, Johann Bekkevold og Truls Eikeland. De startet bandet i 2020 som et sideprosjekt, men i 2022 bestemte de seg for å gi 110%. Musta spiller en blanding av groove metal, trash metal, metalcore og melodisk metal. I 2022 slapp de sin første EP!

SUICIDAL NINJA MONKEYS ble dannet i 2014, og består av 4 medlemmer fra Larvik, Sandefjord og Porsgrunn. Ninjaapene er kjent for sitt energiske sceneshow, allsangvennlige hooks, brede gitarer, og en stødig rytmeseksjon. Musikalsk sett står de med ett ben plantet i 70-talls rock, og det andre godt plantet i 90-tallets melodiske punk rock. Samfunnskritiske tekster settes i kontrast med drivende oppløftende musikk som treffer deg rett i mellomgulvet, for å gi deg musikkopplevelse du ikke kommer til å glemme.

MAKTKAMP kommer til RiP for å trollbinde og spille opp til slamdance med sitt nyslupne debutalbum, I Affekt. Albumet har høstet gode kritikker i medier rundt om i landet, og er i ferd med å sette ny fyr på norsk hardcore og hardrock med sitt melodiøse og høyenergiske lydbilde. Blant lovordene om bandets musikk, dras det også sammenligninger til giganter som Kvelertak, Ondt Blod og Blood Command. På livescenen er MAKTKAMP en eksplosjon. Energien fra bandet strømmer gjennom publikum, og manifesteres gjennom deres utrettelige frontfigur, som gjør beslag på rommet med en voldsom tilstedeværelse.

Alle kveldens artister spiller på RiP for første gang, så dette er en glimrende mulighet til å få med seg framtidens helter før alle andre.

Teenage kicks – ungdommen ruler!

Reklame

~ av rockeklubben den 17. april 2023.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s