AIMING FOR ENRIKE live @ RiP mandag 8/5!

Mandag 8. mai arrangerer vi konsert i samarbeid med Industriuka og Porsgrunn kommune.

Aiming for Enrike kommer, The Big Rip kommer og vi satser på at du også kommer.

Vi håper å se like mange nye fjes som kjente denne mandagskvelden. Om du er utenbys fra, og ikke helt vet hva RiP/Rockeklubben er, så er vi en gjeng ildsjeler som er veldig glade i god musikk og konserter. Vi streber etter å presentere fet musikk og fete band på Porsgrunns feteste scene i kjelleren på Sort og Blå Scene, og hele driften er dugnadsbasert, noe vi også syns er fett. Men det aller feteste er at RiP byr på et inkluderende miljø hvor alle er velkomne 🙂

19:00 Dører åpner
20:00 The Big Rip
21:00 Aiming for Enrike

Det er fri entre, fribilletter hentes ut på Hoopla på samme måte som ordinære billetter. 18 år leg plikt.

AIMING FOR ENRIKE har i mange år turnert over hele verden med sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Music For Working Out fra 2020 viste en retro-futuristisk side av bandet, som luktet av Talking Heads, Mr. Oizo og 80s science-fiction.

Duoen er nå klare med sitt femte album Empty Airports. Med et atmosfærisk og massivt uttrykk, tar de musikken lengre inn i et svevende, minimalistisk, elektronisk og ambient landskap. Empty Airports ble komponert og spilt inn i refleksjon av det stille Covid19-livet under de langsomme nedstengningsmånedene i 2020 og 2021. Ikke bare er dette duoens lengste album, men det er også deres første dobbeltalbum. Låtene er inspirert av og befinner seg et sted mellom Thom Yorke, Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins, Steve Reich og King Crimson på 80-tallet

Omslagskunsten til Empty Airports er kronen på verket. Thor Merlins unike cover-art er en generativt designet collage bestående av utsnitt fra 19 digitale malerier og 10 bilder skapt med shader-programmering i Sakuhin: et egenprodusert open source program som Merlin også kommer til å bruke til live-coding av visuals under Aiming for Enrikes konserter i 2023. Albumcoverets enkeltbilder blir tilgjengelige i sin helhet som NFT’er.

Empty Airports ble sluppet på Jansen Records i januar, og de har nylig avsluttet en 2 måneder lang Europaturné etter plateslippet, så bandet er gode og varme i trøya når de kommer til Porsgrunn og RiP.

THE BIG RIP er et stoner-rock band med fire medlemmer fra industribyen Porsgrunn. Bandet ble grunnlagt i november 2021, og har siden den gang selvsikkert levert sin egen stil av tung, groovy og psykedelisk rock til folket. Ved å kombinere fuzz-gitarer, drivende basslinjer, tordnende trommer og heftige vokaler, skaper The Big Rip en egen sound som er både kraftfull og fengslende.

Konserten arrangeres i samarbeid med Porsgrunn kommune, og er en del av Industriuka. Industriuka – Norges viktigste møteplass for grønn industri, arrangeres 8.-11. mai. Les mer og se hele programmet på industriuka.no.

Reklame

~ av rockeklubben den 8. mai 2023.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s