God sommer – og takk for festen!

Da har vi avsluttet vårsesongen med en kjempefest og stappfullt hus med fantastiske Ska’n’Ska! For en herlig tradisjon å feire nasjonaldagen med denne energiske gjengen med svensker, det er garantert ikke siste gangen!

Vi sender en kjempestor takk og en bamseklem til alle frivillige som har stilt opp og holdt hjulene på RiP-toget velsmurt og smilende 🙂 Og en tilsvarende stor takk til alle som har kjøpt billett og vært på våre arrangementer så langt i år. Vi har faktisk solgt hele 1544 billetter i vår, fordelt på 18 arrangementer, det er et snitt på 86 og det er vi ekstremt fornøyde med! Når man booker knallgode artister som kanskje ikke er superkjente enda, men heller på vei opp, så er det alltid spennende å se hvor mange som allerede har oppdaget de, eller er nysgjerrige og stoler på våre bookinger. Forhåpentligvis har konsertene gitt dere noen gåsehudøyeblikk, et god dose eufori og mange gode minner, og kanskje noen nye favorittlåter eller favorittartister. Vi har ihvertfall storkost oss på hver eneste konsert sammen med dere! Det er noe spesielt med stemningen på RiP, uansett om det er 30 gjester eller smekkfullt – og vi elsker hver øyeblikk av det!

Nå skal vi nyte konserter andre steder, på klubber og festivaler, kanskje oppdage noen nye artister dere plutselig får se på RiP.

Vi starter opp igjen litt seint etter sommeren, første konsert er først 9. september. For vi skal seff på Porsgrunn Ska og Reggaefestival 26. august på Karjolen!

Høstprogrammet er mer eller mindre ferdigbooket, rekordtidlig! Det er mye snadder på plakaten så vi anbefaler å sjekke ut alt du ikke har hørt om, og krysse av i kalenderen for alt du vil ha med deg. Det kommer noen flere gullkorn også, både black metal, post-metal og en knalltøff rockeduo som regjerer på sosiale medier, alle kommer til RiP for første gang.

God sommer til alle og enhver – vi ses på konsert rundtomkring!

Og husk at om du ser folk med RiP-merch på din vei, så er det lov å gi en high five for life ❤

Hopp! Hopp!

Reklame

~ av rockeklubben den 19. mai 2023.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s