RiP trenger DEG!

img_3660

Har du lyst til å jobbe for RiP?

RiP er drevet 100% på frivillig basis, dette er en rein rockedugnad. Vi opererer med små budsjetter, og har ikke rom for lønnskostnader når vi arrangerer konserter. Det betyr at vi er avhengige av hjelp fra hyggelige, musikkinteresserte mennesker som liker RiP og det vi står for, og har lyst til å bidra til at RiP kan fortsette å levere fantastiske konsertopplevelser i vår lille rockekjeller.

Vi trenger alltid flere folk som kan stå i døra, i baren, henge opp plakater eller hjelpe til på teknisk.

På teknisk (lyd og lys) er det en fordel med litt kunnskap om eller interesse for det tekniske fra før, men det er ikke en forutsetning. Vi gir opplæring på alle områder, det viktigste er at man er villig til å lære og har lyst til å være en god ambassadør for RiP. Og så må du være minst 18 år for å jobbe inne på klubben, men du kan gjerne være under 18 om du har lyst til å henge opp plakater for oss.

Belønningen er fribilletter til konserter på RiP, du får være med å drive en av Norges eldste og kuleste rockeklubber, og du får være en del av et veldig hyggelig fellesskap, og bli kjent med masse hyggelige folk 🙂 Og du får en veldig fin erfaring du kan putte på CV’en din til fremtidige arbeidsgiveres glede.

Ta kontakt med oss om dette er noe du har lyst til å bli med på!

Send en mail med navn, alder, hvor du bor, hva du har lyst til å hjelpe oss med, og selvfølgelig kontaktinformasjon, altså mail og mobilnr, så hører du fra oss!

Send mailen til frivillig.rip@gmail.com.

Rockes!