Grasrotandelen & RiP

Om du tipper lotto, fotball eller andre tippinger fra Norsk Tipping, så håper vi at du har knyttet deg til Grasrotandelen. Og om du har gjort det, så er et tips fra oss at det faktisk går an å gi grasrotandelen sin til Rockeklubben i Porsgrunn. Det er en veldig verdsatt støtte som krever lite innsats, og gir RiP verdifulle kroner i kassa. I 2016 og 2017 hadde vi ca 50 støttespillere som hadde valgt RiP som sin mottager av Grasrotandelen – dette ga RiP ca 14.000kr ekstra rett i driftskassa hvert år! Dette er et meget godt bidrag til å dekke inn røde konsertresultat og innkjøp av teknisk utstyr!

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping går inntil 7% av spillinnsatsen til den grasrotmottageren du velger – uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi er deg evig takknemlig om du velger Rockeklubben i Porsgrunn som mottager av din grasrotandel ❤ Vi opererer med små budsjetter og marginer, og alle økonomiske tilskudd er særdeles kjærkomne for å sikre tilbudet og framtidig drift. Vi har holdt på en stund, og har ingen ønsker eller planer om å gi oss med det første!

Det aller beste er seff at du støtter RiP ved å kjøpe konsertbillett og deler fantastiske konsertopplevelser sammen med oss 🙂

Reklame