Smittevern pr mars 2021

Oppdatert 4. mars 2021: Konsertvåren 2021 på RiP er i gang, og vi trenger våre gjesters hjelp og tålmodighet. Den fortsatt pågående pandemien vil prege våren, og vi er veldig avhengige av at våre gjester respekterer smittevernsreglene, ikke bare for egen skyld, men også for andre gjesters del.

NYTT VÅREN 2021:

Dørene åpner kl 19.00, support går på kl 20.00, headliner går på kl 21.00. Møt opp i god tid og finn din plass i lokalet.

Alkoholsalg stenger kl 22.00, all alkohol skal være fjernet fra bordene kl 22.30, og lokalet tømmes kl 23.00. Møt opp i tide!

HUSK MUNNBIND! Du trenger ikke munnbind når du sitter på plassen din, men ved bevegelse inn/ut av lokalet og til/fra toalett er det anbefalt at det brukes. Det er SVÆRT viktig for oss at vi IKKE på noen som helst måte bidrar til spredning av smitte, og det er en forutsetning for at vi skal kunne arrangere disse sårt tiltrengte konsertene. Vi trenger disse avbrekkene fra hverdagen, og vi ber dere innstendig om å hjelpe oss å gjennomføre dette i trygge rammer.

Dersom du er syk, eller føler deg syk med symptomer som tap av smak- eller luktesans, pustevansker, feber eller pågående hoste, ber vi deg om å holde deg hjemme. Gjester med symptomer blir nektet inngang.

Har du besøkt et område eller land merket rødt av myndighetene, vennligst følg Porsgrunn Kommunes regelverk og nasjonale retningslinjer, og vent med å besøke oss til etter at gjeldende karanteneregler er fulgt.

Alle gjester registreres med navn og nummer, slik at effektiv smittesporing er mulig i etterkant. 

​Ved innslipp er alle kontaktflater nettopp rengjort og dette gjøres også jevnlig underveis. 

Kun 50 sitteplasser selges til hver konsert fram til annet annonseres. Det vil være sitteplasser med kontaktløs bestilling/betaling med ordr og bordservering i hele lokalet. QR-koden på bordet scannes med kamerafunksjonen på mobilen din for bestilling. Det er ikke anledning til å bestille selv i baren. Dette gjelder også om du ønsker et glass vann, det finnes i ordr.

Alt billettsalg skjer digitalt via Hoopla. Det vil si at det ikke vil være fysisk billettsalg i døren. Billetter må kjøpes på forhånd før du entrer lokalet.

Ønsker du å sitte sammen med nærkontakter anbefaler vi at du kommer tidlig for å sikre deg sittegrupper. Størsteparten av våre sitteplasser holder 1m til andre gjester, men vi har også noen dedikerte “par-plasser”. Når du først har fått tildelt en plass av våre frivillige ved adkomst kan du ikke sette deg på annen plass enn den du har fått tildelt, selv ikke etter konserten. Det er heller ikke anledning til å flytte på stoler og bord. Stoler og bord er plassert med hensyn til smittevern.

Vennligst hold til enhver tid minst 1 meter avstand fra andre gjester og ansatte/frivillige. Dette gjelder ikke dine egne nærkontakter, men det gjelder alle andre og i hele lokalet.

Ikke beveg deg rundt i lokalet, annet enn for å gå på toalettet eller ut for å røyke. Husk 1m avstand ved inngang og i toalettkøen. Det er dessverre ikke lov å danse foran scenen, moshe eller crowdsurfe, selv om du har aldri så lyst.

Vennligst bidra med god håndhygiene. RiP vil bidra med antibakteriell til våre gjester, men vi anbefaler å ta med egen antibakteriell i tillegg. Vask hender ofte og bruk håndspritdispenserne rundt om i lokalet. Host i albuen eller i et papir.

VI GJENTAR:

Dørene åpner kl 19.00, support går på kl 20.00, headliner går på kl 21.00. Møt opp i god tid og finn din plass i lokalet.

Alkoholsalg stenger kl 22.00, all alkohol skal være fjernet fra bordene kl 22.30, og lokalet tømmes kl 23.00. Møt opp i tide!

HUSK MUNNBIND.

Vi kan IKKE garantere at du får sitte sammen med dine venner dersom dere kommer i grupper. Anbefaler dere å møte opp når dørene åpner om dette er viktig for dere.

Er du i tvil om hva som er viktig under oppholdet? Se på huskeplakatene vi har hengt opp. 

​Hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt på ripors@gmail.com.

Hjertelig velkommen til trygge konsertopplevelser hos oss!