Lørdag 6. oktober – Phone Joan + Out Of Bounds

Bak bandnavnet Phone Joan skjuler det seg en kvartett med dype røtter i rå, minimalistisk, bluesbasert 70-tallsrock – navn som Led Zeppelin, PJ Harvey, The White Stripes og QOTSA nevnes gjerne som referanser, med vokalist Carina Moens kraftfulle stemme i sentrum.

I 2010 ble bandet utropt til Ukens Urørt, og samme år utmerket de seg både under by:Larm og med debutplaten The Early Sounds Of Joan, som høstet lovord i undergrunnen. I 2012 kom deres andre album, de er tilbake med en ny dose kraftrock, titulert

…+4791799466.

Bandet får strålende anmeldelser for sine konserter, og det skrives om brilliante musikere som tar 70-talls bluesinspirert hardrock på alvor, og krydrer det med en god dose sjarm, utstråling og glitter og glamour!

Det ryktes om folk som kommer fra Oslo til Porsgrunn for å få med seg konsert med dette strålende bandet, så det finnes ingen unnskyldning for å ikke komme om du bor i Grenland :o)

Dørene åpner kl 21.00
Our Of Bounds (Skien) går på kl 22.00
Phone Joan går på kl 23.00

Pass på å komme deg ut av vorspielet i tide – dette blir en knallkveld for både sorte og blå, alle som liker bredbeint rock og skitten blues!

CC 130 kr

Ikke glem RIPS – Rockeklubben i Porsgrunn med SKA på torsdag!

~ av rockeklubben den 2. oktober 2012.

Legg igjen en kommentar