MURDER MAIDS live x2 @ RiP 15/4 – U18 + O18!

MURDER MAIDS returnerer til RiP – og gjør gig med fri alder i tillegg til kveldskonserten!

Trondheimsbaserte Murder Maids har bemerket seg på kort tid etter at de i 2021 slapp det kritikerroste debutalbumet «Knives Out». Siden har de herjet både klubbscener og festivalscener rundt om i landet og ble nominert til årets gjennombrudd under Spellemannprisen 2021. Albumet fikk terningkast 6 av Egon Holstad (iTromsø) og 10/10 i Musikknyheter og Adresseavisen trillet terningkast 5 med den treffende overskriften «riffsnadder». Nå har de nok en gang vært i studio sammen med Per Borten og spilt inn det som har blitt bandets andre studioalbum. «Dance Or Die» er ute nå på Fucking North Pole Records, og har rukket å samle et godt knippe meget gode anmeldelser allerede.

Sist Murder Maids var på RiP sørget koronatiltakt for at publikum besto av kun 50 sittende personer. Denne gangen blir det full energiutblåsning, og den svette symbiosen mellom band og publikum som vi lever for! Get ready to rumble!

«Det kuleste er at midt i dette heidundrende øset av fuzz og blodtørstig gladvoldsaggresjon, er det elementer av så vel metal og hardcore, som det også er av kontant powerpop. For de skriver dritbra låter, og de smeller dem av som seriekoblede kinaputter, som hadde vært den perfekt infantile herpingen av Aschehougs hagefest eller Nobelkonserten. Eller begge deler.» – 6/6, Egon Holstad iTromsø/Feedback. Anmeldelse av «Knives Out».

«Ei historisk god norsk rockeplate!»
― 10/10 Musikknyheter

«Det nye store fra Norge.»
― 5/6 Musikknyheter

«En oppvisning i rock’n’roll, hardcore og punk i en kombinasjon som ga folk hakeslepp.»
― by:Larm 2021, Dagsavisen

THE PLAGUE
Hva med å gi publikum en dose punk riff, harde trommer med noen dråper syre? Grenlandsbandet The Plague slapp nylig deres lenge ettertraktede debut album, «Acid Punk». Gjennom mange harde timer på øvingslokalet, i studio og på scenen er de nå klare til å vise hva de har å by på! Medlemmene er 17 og 18 år gamle, men har allerede rukket å spille sammen med band som The Dogs, Brenn, El Caco og Kosmik Boogie Tribe, og kan nå føye til Murder Maids på listen. The Plague er support på kveldskonserten.

Med samfunnskritiske tekster, forvrengte gitarer og aggressive rytmer er disse gutta klare for å gi en konsertopplevelse du neppe kommer til å glemme!

MURDER MAIDS live @ RiP
Lørdag 15. april 2023 – billetter på Hoopla nå.

Fri alder kl 15.30 – konsertstart Murder Maids kl 16.00!

18 år leg plikt:
Dørene åpner kl 20.00
The Plague kl 21.00
Murder Maids kl 22.00

~ av rockeklubben den 3. april 2023.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s